Roepnaam teksten geboortekaartje

Heeft uw kind een roepnaam en wilt u dit op een leuke manier op een geboortekaartje laten terugkomen? Dit is geen probleem. Wij hebben veel verschillende manieren waarop een roepnaam terug kan komen op een geboortekaartje. Hieronder kan je meer te weten komen over de teksten (roepnaam) voor op een geboortekaart. Ook kan je bij de specialist Greetz prachtige kaartjes bestellen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes:

Roepnaam teksten geboortekaartje
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de teksten en kaartjes >>

Op een geboortekaartje kan komen te staan wat u maar wilt. Zo kunt zelf bepalen waar u de verschillende namen van uw kind wilt neerzetten. Maar om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij hieronder een aantal voorbeelden neergezet zodat u kunt kijken welke verschillende opties er zijn om de verschillende namen zoals een roepnaam leuk op een geboortekaartje te plaatsen.

Bekijk hieronder de verschillende manieren waarop u de naam op een geboortekaartje kunt plaatsen. Dit kan voor een meisje en uiteraard ook voor een jongen. Er zijn tal van verschillende ontwerpen waarop u de naam kunt plaatsen van uw zoon of dochter.

Roepnaam teksten geboortekaartje

 • Lieve <naam>,
  Welkom in ons leven!

 

 • Als roepnaam
  Hebben wij jou de volgende gegeven;

 

 • Verschillende voorbeelden;
  – Veel kinderen krijgen meerdere namen en vaak zetten ouders de roepnaam bovenaan met daaronder de andere namen. Wanneer je kleintje enkele (doop)namen heeft kun je die bovenaan zetten met daaronder de roepnaam.

 

 • We zijn blij met de geboorte van Johannes Adriaan
  we noemen hem Jan
  -Het is minder gebruikelijk maar de (doop)namen en daarachter tussen aanhalingstekens de roepnaam is ook mogelijk.

 

 • We zijn blij met de geboorte van Maria Catharina (Anna)
  – Mocht je kindje vernoemd zijn naar een opa/oma/tante/oom/vriend(in)dan is het leuk om dit te vermelden.Of heeft de naam van je kindje een speciale betekenis? Op het geboortekaartje kun je ook de betekenis van de naam vertellen.

 

 • We zijn blij met de geboorte van:
  Anouck
  (de naam komt uit het Hebreeuws en betekent “lieflijke” of “begenadigde”)

 

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Het delen van het artikel stellen wij op prijs. Heb je zelf een mooie roepnaam tekst gevonden of bedacht voor op een geboortekaartje? Reageer dan hieronder.

Last updated: dinsdag 11 januari 2022

Plaats een reactie