Grappige teksten geboortekaartje

Wilt u op een leuke en originele manier laten weten dat er een baby aankomt of geboren is? Schrijf dan een grappige tekst op een geboortekaartje! Op deze site vind u allemaal teksten, zo is er voor iedere soort humor wat wils. Een geboortekaartje met een grappige tekst trekt meteen de aandacht en zorgt ervoor dat uw geboortekaartje anders is dan alle anderen. Ook kunt u ervoor kiezen om iemand een geboortekaartje met een grappige tekst te sturen omdat er bij hun een baby is geboren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes:

Grappige teksten geboortekaartje
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de teksten en kaartjes >>

Zo kunt u de ouders op een leuke en humoristische manier feliciteren met hun pasgeboren kind. Een geboortekaartje met een grappige tekst erop is altijd leuk om te krijgen voor iemand met humor. Bekijk hieronder verschillende voorbeelden van teksten en gedichten die u kunt gebruiken om op een geboortekaartje te zetten;

Grappige teksten geboortekaartje:

 • Met een vaartje van twee weeën per minuut en op mijn kant
  ben ik vanochtend om 07:40 uur op de aarde geland

 

 • Hoezo mama helemaal uitgeteld?
  Ik heb gewoon de ooievaar gebeld.
  Die had echter zijn voicemail aan,
  en toen heb ik het zelf maar gedaan.

 

 • Weken lag ik ondersteboven
  nu sta ik dan eindelijk rechtop
  en je zal het niet geloven
  het hele huis staat op zijn kop

 

 • Op mijn bolleke staat nog niet veel haar
  en ook mijn tandjes zijn nog niet klaar.
  Maar met mijn glimlach vertel ik het geheim,
  dat we met z´n drieën heel gelukkig zijn.

 

 • Er waren eens een eitje en een zaadje
  de gevolgen raad je…

 

 • Bij mama in de buik was het gezellig hoor
  maar nu wordt het tijd dat ik papa stoor

Grappige gedichten:

 • Mama droeg mij negen maanden lang,
  ze werd er ’s nachts soms wakker van.
  Maar nu ik ben geboren,
  kan ik ook mijn papa storen.

 

 • Er was eens een eitje en een zaadje
  en dat zaadje zwom heel snel…
  nou ja, de rest ken je wel!

 

 • Zwoele zomeravond
  Even niks te doen
  En zie
  Negen maanden later
  Onze kleine kapoen.

 

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Het delen van het artikel stellen wij op prijs. Heb je zelf een mooie en grappige bedacht voor op een geboortekaartje? Reageer dan hieronder.

Last updated: dinsdag 11 januari 2022

Plaats een reactie